kayak vakantie

Op vakantie gaan met een groep, veel mensen moeten er niet aan denken. Zelfs al bestaat de groep uit familie of vrienden want ook daar zitten mensen tussen die leuk zijn om een avondje of een dag mee op te trekken, maar een hele week? En als we op een schip gaan kan ik er ook nog niet af als ik dat wil. Hier vijf redenen waarom een zeilcruise wel een succesvolle groepsvakantie zal zijn:

  1. De accommodatie. Onze schepen zijn ongeveer 25 meter lang en 6 meter breed, je hebt dus zo’n 150 vierkante meter leefoppervlak aan boord. Met tweepersoonshutten met eigen douche en toilet heb je privacy als jij dat wilt. Gek genoeg kiezen veel mensen ervoor om juist met zijn allen aan dek te gaan slapen, vooral kinderen en jongeren vinden dit helemaal het einde.
  2. Eigen bemanning. Wat stoort je meestal als je op reis bent met anderen? Het zijn altijd dezelfden die zich drukken voor de afwas of overal hun rommel laten slingeren. Wie heeft het laatste biertje gepakt. Ben jij alweer aan de beurt om verse broodjes te halen? Op zeilvakantie aan boord van onze schepen dan wordt alles voor je gedaan. De bemanning staat 24 uur voor je klaar.
  3. Uitstapjes aan land. Op reis met een groep is het altijd moeilijk beslissen wat vandaag te doen en hoe kom je daar? Met zijn negenen heb je twee auto’s of taxi’s nodig. Een restaurant moet je vooraf reserveren als je samen wilt eten. Ga je op zeilvakantie op je eigen schip met bemanning dat heb je die problemen niet. Het schip vaart je al van leuke plaats naar plaats. Onze lokale organisatie in Bodrum huurt snel een minibus voor je als je ergens heen wilt en onze excursies zijn te regelen voor 2 tot 16 personen.
  4. Gezelligheid aan boord. Kun je overdag best wel je eigen gang gaan, tijdens de maaltijden zit je met zijn allen rond een grote tafel terwijl de heerlijkste gerechten uit de kombuis komen. En dat geeft juist zo’n gezellige ongedwongen sfeer dat veel familie- en vriendengroepen daarvoor ieder jaar terug komen. Er ontstaan spontaan spelcompetities en dansavondjes en wie maakt de mooiste duik vanaf het schip?
  5. De zee. Eigenlijk is er gewoon niets mooier dan een dag op zee te zijn. Het eindeloze water, rustige golfjes, zilte lucht. Het is rustgevend en er ontstaat weer ruimte in je hoofd. Waardoor je ontdekt dat die mensen waar je vooraf over twijfelde aan het einde van de week je beste maatjes blijken. Na een weekje op zee ben je weer helemaal opgeladen, ondanks of misschien dankzij de groep!

Ben je al overtuigd? Lees hier meer hoe je een eigen schip met bemanning kunt boeken.