Bodrum Cup 2022

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze internationale zeilregatta zeilen rond de 100 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Ons schip Grandi heeft de Bodrum Cup al minimaal drie keer gewonnen en is houder van de regattavlag. In 2015 en 2016 is Grandi de winnaar geworden in de Gulet Categorie. Van 2017 tot en met 2021 won Grandi verschillende prijzen in de diverse klassementen. Ook ons schip Kugu 1 valt regelmatig in de prijzen. In 2019 ontving Kugu 1 maar liefst drie bekers voor de 1e en 2e plaats in de gulet C en traditionele categorie en een 5e plaats overall. Hier zijn we trots op! Het bewijst hoe goed onze schepen, kapiteins en bemanningen kunnen zeilen.

Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. Als onze gast kunt u alles van dichtbij meemaken, de race zelf, maar natuurlijk ook de optredens en activiteiten die ‘s avonds worden georganiseerd. U verblijft op ons gastschip en kunt een of enkele etappes meevaren op een wedstrijdschip. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis!

De Bodrum Cup wordt jaarlijks gehouden in de derde week van oktober. Het programma en de vaarroutes van de vijf etappes worden in september bekend gemaakt.

Deze bijzondere 8-daagse reis met aankomst aan boord op zondag 16 oktober 2022 kost € 875,- per persoon exclusief de vluchten en transfers. Toeslag alleengebruik hut € 350,- (beschikbaarheid op aanvraag).

Inbegrepen: Verblijf in een 2-persoonshut met douche en toilet, handdoeken en linnengoed, deelname aan de Bodrum Cup 2022 en de bijbehorende evenementen en optredens, volpension (m.u.v. 3 diners), Koffie, thee en mineraalwater (geen limiet), frisdrank, wijn en bier (gelimiteerd). Bovendien krijgt u van ons een uniek teamvest kado!

Bodrum Cup

Team Kugu 1, BC 2016