Bodrum Cup 2023

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze internationale zeilregatta zeilen rond de 100 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Ons schip Grandi heeft de Bodrum Cup al minimaal drie keer gewonnen en is houder van de regattavlag. Van 2015 tot en met 2022 won Grandi verschillende prijzen in de diverse klassementen. Ook ons schip Kugu 1 staat bijna ieder jaar in de top 3 van haar guletklasse. Hier zijn we trots op! Het bewijst hoe goed onze schepen, kapiteins en bemanningen kunnen zeilen.

Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. Als onze gast kunt u alles van dichtbij meemaken, de race zelf, maar natuurlijk ook de optredens en activiteiten die ‘s avonds worden georganiseerd. U verblijft op ons gastschip en kunt een of enkele etappes meevaren op een wedstrijdschip. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis!

De Bodrum Cup wordt jaarlijks gehouden in de derde week van oktober. Het programma en de vaarroutes van de vijf etappes worden in september bekend gemaakt.

Deze bijzondere 8-daagse reis met aankomst aan boord op zondag 15 oktober 2023 is vanaf 875,- per persoon te boeken via Mavitravel.nl.

Inbegrepen: Verblijf in een 2-persoonshut met douche en toilet, handdoeken en linnengoed, deelname aan de Bodrum Cup 2023 en de bijbehorende evenementen en optredens, volpension (m.u.v. 3 diners), Koffie, thee en mineraalwater (geen limiet), frisdrank, wijn en bier (gelimiteerd). Bovendien krijgt u van ons een uniek teamvest kado!

Extra: toeslag evenement 25,-

Bodrum Cup

Team Kugu 1, BC 2016