Teambuilding, Bedrijfsuitje of Event

Een heerlijke reis maken die ook nog bijdraagt aan de ontwikkeling van uw team, bedrijf of produkt. Ook dat kan aan boord. De ervaring leert dat het schip en de zee garant staan voor een omgeving waarin mensen gemakkelijk los komen van hun werk en contacten zich verdiepen. En dat is precies wat nodig is om de samenwerking in een team nog beter te maken! We kunnen dat nog versterken door het organiseren van activiteiten en workshops die passen bij het doel wat u voor ogen heeft. Op het schip en in het water zijn heel veel leuke teambuildingsspellen te doen. Het team van Güldeniz Sailing start daarmee zelf ook altijd een nieuw vaarseizoen. De tafels aan boord zijn groot genoeg om met elkaar te brainstormen en overleggen. Zo nodig zorgen we voor laptop, beamer, flipover en alles wat verder nodig is.

De bemanning zorgt voor het eten en drinken en doet de afwas. De kok kan een kookworkshop geven, de kapitein zeilles, een nachtelijke vistocht, geocaching aan land,…Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en we doen u graag een voorstel.

Professionele begeleiding

De Nederlandse eigenaars Ingeborg Oostlander-Çetin en Jankees Salverda hebben beiden ruime ervaring met het organiseren en begeleiden van workshops en events. Dus boekt u één of meerdere schepen met uw bedrijf bij ons dan bent u verzekerd van deskundig advies om een goed programma te maken. Het is ook mogelijk om de hele reis professioneel door ons te laten begeleiden. Met een onafhankelijke workshopleider of voorzitter kunt u zelf gewoon deelnemen en wordt er doelgericht gewerkt. Wilt u speciale vaardigheden trainen met het team, dan kunnen we hiervoor een deskundige uit ons netwerk inschakelen.