Vertrekdata en prijzen 2024

Alle individueel (per hut) te boeken vertrekdata en prijzen zijn te vinden op onze website www.mavitravel.nl.

De groepsreizen worden verdeeld over de verschillende schepen. Wij informeren u voor vertrek op welk schip de reis zal worden uitgevoerd.

CRUISE-ONLY of FLY&CRUISE

U kunt zowel een losse zeilcruise boeken als een pakketreis (cruise, transfers en vlucht in één boeking). Met een losse zeilcruise bent u flexibel en stelt uw eigen reis samen. Een pakketreis geeft meer zekerheid dan alles los (laten) boeken. Onder andere omdat uw betaalde reissom wordt gegarandeerd door het reisgarantiefonds en er een terugvlucht wordt geregeld in geval van bijvoorbeeld een faillissement van de luchtvaartmaatschappij.  Een retourvlucht inclusief transfer boekt u vanaf 350,- per persoon. Onze reisorganisatie MAVI Travel is lid van het reisgarantiefonds GGTO, lid van de VvKR en voldoet aan alle wettelijke vereisten om een pakketreis te mogen boeken. .

TIP: Verleng uw verblijf met een of meer nachten in een hotel. U kunt zelf iets kiezen op een hotelwebsite, maar verschillende boetiekhotels in Bodrum zijn voor dezelfde prijs direct bij ons te reserveren. Dit zijn hotels die wij persoonlijk selecteren, welke dit zijn kunt u vragen bij boeking.