Grandi

Gulet Grandi is zoals de naam al zegt een stoer en ruim schip. Dit schip heeft een capaciteit van 12 personen die gebruik kunnen maken van zes tweepersoonshutten. Deze snel zeilende ‘gulet’ is gebouwd in 1993. In 2013 hebben wij de Grandi aangekocht en compleet vernieuwd. In 2016 zijn alle badkamers vernieuwd. Het schip is van alle gemak voorzien zoals een airconditioning, ijsmaker, zonnepanelen, generator en WiFi.

Alle hutten hebben een eigen douche en toilet. In vier hutten bevindt zich bovendien -naast een tweepersoonsbed- een extra eenpersoonsbed, zodat u volop mogelijkheden heeft om uw eigen groep in te delen. Op het achterdek, het voordek en op de voorplecht zijn heerlijke zit- en ligplekken. Natuurlijk is er ook binnen genoeg leefruimte. Aan boord zijn een kapitein, een kok en twee matrozen die het schip zeilen en uw reis compleet verzorgen.

De Grandi is 26 m lang, 6,3 m breed en de diepgang is 2,75m. Het zeiloppervlak is ruim 550 m2.

De Grandi heeft als vlaggeschip in de voormalige vloot van Tussock Cruising meerdere keren de Bodrum Cup zeilregatta gewonnen.Onder onze vlag werd het schip eind 2013 opnieuw eerste in deze zeilregatta voor houten zeiljachten, een prestatie waar we trots op zijn! In 2014 behaalden we de tweede plaats in de traditionele guletklasse. En in 2015 opnieuw de eerste plaats overall van alle gulets! De zeileigenschappen zijn dan ook uitstekend, terwijl het schip wel gewoon is voorzien van alle comfort.