Themareizen Met de Broers

Güldeniz Sailing Cruises is een echt familiebedrijf. De broers Çetin werken met zoveel passie aan boord en op het land dat zij regelmatig gevraagd worden om bijzondere of actieve reizen te organiseren.

Het schip is uw hotel. Maar wel één waar als het even kan de zeilen worden gehesen! Zo kunt u een week lang kayakken, fietsen of wandelen op verschillende plaatsen langs de kust zonder telkens uw koffer in- en uit te hoeven pakken. Het schip verplaatst zich naar het volgende meetingpoint. De broers van Güldeniz Sailing Cruises zorgen ervoor dat alles van begin tot eind goed is geregeld. Hiervoor werken we samen met professionele begeleiders en ervaren en lokale gidsen.

Enkele voorbeelden:

YOGACRUISE Ultiem ontspannen kan tijdens een yogacruise onder leiding van een gediplomeerd yogadocent. Vertrekdatum 17 mei en 4 oktober 2018 met Mariette Sterenberg-Blom.

SPORTIEVE CRUISE Tijdens deze reis wordt er elke dag een sportieve activiteit aan land of op het water ondernomen. Een fietstocht door het binnenland, wandeltochten, windsurf, SUP en kanoën. Vertrekdatum 2018 (nog niet bekend).

DE REIS VAN JE LEVEN Inspiratie opdoen, tot rust komen en nadenken waar je naar toe wilt? Zelf het roer (weer) in handen nemen. Met begeleiding door een professionele coach. Dat kan op de inspiratie zeilcruise die wij organiseren in samenwerking met Kop in de Wind. Vertrekdatum  2018 (wordt nog bekend gemaakt).

GEZINSCRUISE Op de Gezinscruises plaatsen wij gezinnen bij elkaar. Alleengaande ouders en opa’s en oma’s zijn ook welkom. De route en de dagindeling zijn aangepast zodat de kinderen volop genieten. De kapitein en zijn bemanning vinden het leuk om activiteiten of spelletjes te doen met de kinderen. Vertrekdata in 2018 zijn 28 april, 21 juli, 28 juli, 4 augustus, 11 augustus, 13 oktober.

SAILING ACADEMY NIEUW Een sportieve reis waarin u uitleg krijgt over het zeilen met een gulet en zelf ermee leert zeilen. De professionele zeilers van de Bodrum Cup zijn uw instructeur. Deze reis is ook leuk en geschikt voor ouders met zoon of dochter vanaf 16 jaar. Vertrekdatum 2018 19 mei

BODRUM CUP ZEILREGATTA Houdt u van actief meezeilen ga dan op 21  oktober 2018 een week mee aan boord voor de Bodrum Cup.

ZEIL&KAJAK Een leuke combinatie van meezeilen en zelf actief bezig zijn is de Zeil&Kayaktour. Een 11-daagse reis waarin u met een professionele gids het binnenland verkent per kayak. Vertrekdata in 2018 zijn 12 mei en 29 september.

Op de pagina Vertrekdata heeft u een overzicht van alle data en prijzen. Heeft u interesse voor een bepaalde reis maar is er nog geen datum bekend of schikt de datum niet, dan kunt u ons ook een voorstel doen voor een andere datum.

nedim mehmet yusuf hasan