Themareizen

Güldeniz Sailing Cruises is een echt familiebedrijf. De broers Çetin werken met zoveel passie aan boord en op het land dat zij regelmatig gevraagd worden om een bijzondere themareis te organiseren.

Een zeilcruise met thema met het schip als hotel. Maar wel één waar als het even kan de zeilen worden gehesen! Zo kunt u een week lang kayakken, fietsen of wandelen op verschillende plaatsen langs de kust zonder telkens uw koffer in- en uit te hoeven pakken. Het schip vaart zich naar het volgende meetingpoint. Guldeniz Sailing Cruises zorgt ervoor dat alles van begin tot eind goed is geregeld. Voor de themazeilcruises werken we samen met professionele begeleiders en ervaren en lokale gidsen.

U kunt ook met een groep uw eigen themareis maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Enkele voorbeelden:

SPORTIEVE CRUISE Boksen, SUPpen, actieve Platesyoga. Lekker actief onder leiding van sportinstructeur en voedingscoach Mariette Sterenberg-Blom. Op aanvraag met uw eigen groep.

FAMILIECRUISE In de schoolvakanties bieden wij een aantal vertrekdata waarin families met kinderen vanaf 10 jaar welkom zijn. Deze worden uitgevoerd in de klasse Comfort Cruise , dus met alle comfort en luxe die ook de Adult-Only cruises bieden. Ook eenoudergezinnen en opa en oma zijn van harte welkom. Dit zijn heerlijke zeilvakanties met veel tijd voor watersport, maar ook om lekker te chillen. Vertrekdata in 2021: 31 juli, 7 augustus, 16 oktober, 23 oktober.

BODRUM CUP ZEILREGATTA Houdt u van actief meezeilen ga dan op 17 oktober 2021 een week mee aan boord voor de Bodrum Cup.

ZEIL&KAJAK Een leuke combinatie van meezeilen en zelf actief bezig zijn is de Zeil&Kayaktour. Een 11-daagse reis waarin u met een professionele gids het binnenland verkent per kayak. Op aanvraag met uw eigen groep.

WIJNLAND Turkije Een bijzondere wijnreis waarbij u zowel aan boord verschillende wijnen kunt proeven als aan land enkele wijnhuizen bezoekt. Vertrekdatum 18 september 2021.

Op de pagina Vertrekdata heeft u een overzicht van alle data en prijzen.

kayak vakantie