Themareizen Met de Broers

Güldeniz Sailing Cruises is een echt familiebedrijf. De broers Çetin werken met zoveel passie aan boord en op het land dat zij regelmatig gevraagd worden om een bijzondere themareis te organiseren.

Een zeilcruise met thema met het schip als hotel. Maar wel één waar als het even kan de zeilen worden gehesen! Zo kunt u een week lang kayakken, fietsen of wandelen op verschillende plaatsen langs de kust zonder telkens uw koffer in- en uit te hoeven pakken. Het schip vaart zich naar het volgende meetingpoint. De broers van Güldeniz Sailing Cruises zorgen ervoor dat alles van begin tot eind goed is geregeld. Voor de themazeilcruises werken we samen met professionele begeleiders en ervaren en lokale gidsen.

U kunt ook met een groep uw eigen themareis maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Enkele voorbeelden:

YOGACRUISE Ultiem ontspannen kan tijdens een yogacruise onder leiding van een gediplomeerd yogadocent. Vertrekdatum 17 mei 2019 en 4 oktober 2019 met Mariette Sterenberg-Blom.

SPORTIEVE CRUISE Tijdens deze reis wordt er elke dag een sportieve activiteit aan land of op het water ondernomen. Een fietstocht door het binnenland, wandeltochten, windsurf, SUP en kanoën. Vertrekdatum 2019 (nog niet bekend).

GEZINSCRUISE Op de Gezinscruises plaatsen wij gezinnen bij elkaar. Alleengaande ouders en opa’s en oma’s zijn ook welkom. De route en de dagindeling zijn aangepast zodat de kinderen volop genieten. De kapitein en zijn bemanning vinden het leuk om activiteiten of spelletjes te doen met de kinderen. Vertrekdata in 2019 27 april, 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 12 oktober.

BODRUM CUP ZEILREGATTA Houdt u van actief meezeilen ga dan op 20 oktober 2019 een week mee aan boord voor de Bodrum Cup.

ZEIL&KAJAK Een leuke combinatie van meezeilen en zelf actief bezig zijn is de Zeil&Kayaktour. Een 11-daagse reis waarin u met een professionele gids het binnenland verkent per kayak. Vertrekdatum in 2019 18 mei.

Op de pagina Vertrekdata heeft u een overzicht van alle data en prijzen.

nedim mehmet yusuf hasan