Themareizen

Güldeniz Sailing Cruises is een echt familiebedrijf. De broers Çetin werken met zoveel passie aan boord en op het land dat zij regelmatig gevraagd worden om een bijzondere themareis te organiseren.

Een zeilcruise met thema met het schip als hotel. Maar wel één waar als het even kan de zeilen worden gehesen! Zo kunt u een week lang kayakken, fietsen of wandelen op verschillende plaatsen langs de kust zonder telkens uw koffer in- en uit te hoeven pakken. Het schip vaart zich naar het volgende meetingpoint. Guldeniz Sailing Cruises zorgt ervoor dat alles van begin tot eind goed is geregeld. Voor de themazeilcruises werken we samen met professionele begeleiders en ervaren en lokale gidsen.

U kunt ook met een groep uw eigen themareis maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Enkele voorbeelden:

YOGA CRUISE Dagelijks een yogales op het voordek of aan land. U brengt uw eigen yoga docent mee of wij kunnen dit voor u regelen (Engels sprekend).

BODRUM CUP ZEILREGATTA Houdt u van actief meezeilen ga dan op 20 oktober 2024 een week mee aan boord voor de Bodrum Cup.

ZEIL&KAJAK Een leuke combinatie van meezeilen en zelf actief bezig zijn is de Zeil&Kayaktour. Een reis waarin u met een professionele gids het binnenland verkent per kayak. Op aanvraag met uw eigen groep.

WIJNLAND Turkije Een bijzondere wijnreis waarbij u zowel aan boord verschillende wijnen kunt proeven als aan land enkele wijnhuizen bezoekt. Op aanvraag met eigen groep.

kayak vakantie