Themareizen Met de Broers

Güldeniz Sailing Cruises is een echt familiebedrijf. De broers Çetin werken met zoveel passie aan boord en op het land dat zij regelmatig gevraagd worden om bijzondere of actieve reizen te organiseren. Ook u kunt mee MetdeBroers!

Het schip is uw hotel. Maar wel één waar als het even kan de zeilen worden gehesen! Zo kunt u een week lang kayakken, fietsen of wandelen op verschillende plaatsen langs de kust zonder telkens uw koffer in- en uit te hoeven pakken. Het schip verplaatst zich naar het volgende meetingpoint. De broers van Güldeniz Sailing Cruises zorgen ervoor dat alles van begin tot eind goed is geregeld. MetdeBroers werkt hiervoor samen met ervaren en lokale gidsen.

Enkele voorbeelden:

YOGACRUISE Ultiem ontspannen, MetdeBroers kan tijdens een yogacruise onder leiding van een gediplomeerd yogadocent. Vertrekdatum 5 oktober met Mariette Sterenberg-Blom.

SPORTIEVE CRUISE Tijdens deze reis wordt er elke dag een sportieve activiteit aan land of op het water ondernomen. Een fietstocht door het binnenland, wandeltochten, windsurf, SUP en kanoën. Vertrekdatum 6 mei 2017.

DE REIS VAN JE LEVEN Inspiratie opdoen, tot rust komen en nadenken waar je naar toe wilt? Zelf het roer (weer) in handen nemen. Met begeleiding door een professionele coach. Dat kan op de inspiratie zeilcruise die wij organiseren in samenwerking met Kop in de Wind. Vertrekdatum 10 juni 2017.

GEZINSCRUISE Op de Gezinscruises plaatsen wij gezinnen bij elkaar. Alleengaande ouders en opa’s en oma’s zijn ook welkom. De route en de dagindeling zijn aangepast zodat de kinderen volop genieten. De kapitein en zijn bemanning vinden het leuk om activiteiten of spelletjes te doen met de kinderen. Vertrekdata in 2017 zijn 22 april, 22 juli, 5 augustus, 12 augustus.

TIENERCRUISE NIEUW Gezinscruise voor gezinnen met kinderen vanaf 11 jaar of ouder. Leuke activiteiten zoals geocaching, kookworkshop en bezoek aan een Grieks eiland. 8-daagse reis met vertrekdatum 29 juli 2017. Bij voldoende belangstelling komen er extra data bij.

SAILING ACADEMY NIEUW Een sportieve reis waarin u uitleg krijgt over het zeilen met een gulet en zelf ermee leert zeilen. De professionele zeilers van de Bodrum Cup zijn uw instructeur. Deze reis is ook leuk en geschikt voor ouders met zoon of dochter vanaf 16 jaar. 8-daagse reis met vertrekdatum 8 juli 2017. Prijs per persoon € 875,-.

BODRUM CUP ZEILREGATTA Houdt u van actief zeilen ga dan vanaf 15  oktober 2017 een week mee aan boord voor de Bodrum Cup. In 2017 te boeken met een NIEUWE 4-daagse zeiltraining vooraf (optioneel).

ZEIL&KAJAK Een leuke combinatie van meezeilen en zelf actief bezig zijn is de Zeil&Kayaktour. Een 11-daagse reis waarin u met een professionele gids het binnenland verkent per kayak. Vertrekdata in 2017 zijn 13 mei en 30 september.

Op de pagina Vertrekdata heeft u een overzicht van alle data en prijzen. Heeft u interesse voor een bepaalde reis maar is er nog geen datum bekend of schikt de datum niet, dan kunt u ons ook een voorstel doen voor een andere datum.

nedim mehmet yusuf hasan