Gaat u mee op Comfort Cruise of actieve Blue Cruise?

Een Comfort of Blue Cruise is een ideale vakantie voor mensen die graag het massatoerisme achter zich laten en het leuk vinden om iets te ondernemen met andere nieuwsgierige, avontuurlijke en gezellige mensen. Elke dag een nieuwe plaats of idyllische baai zonder je koffer steeds in en uit te pakken. U verblijft aan boord in comfortabele hutten met badkamers en suite. Alle hutten en badkamers zijn via één of twee afstapjes bereikbaar en hebben een raam. De hutten hebben tweepersoonsbedden (minimaal 2,0 m lang) en enkele hutten hebben een extra eenpersoonsbed. In de hut zijn de bedden opgemaakt en liggen handdoeken klaar. Alle schepen hebben WiFi, snorkelsets, visgerei, een kano en een Stand Up Paddleboard aan boord. Optioneel is een Laser Pico zeilboot extra te huur.

Echt zeilen!

Terwijl de standaard Blue Cruises van de grote reisorganisaties vaste routes op de motor afleggen, wordt tijdens al onze cruises de afstanden zo veel als mogelijk gezeild. Dit is echt een ander gevoel! Onze bemanning doet dit graag en u zult merken dat er ook met een authentiek schip heel goed kan worden gezeild. Het schip heeft voldoende en deskundige bemanning, maar als u dat leuk vindt mag u altijd meehelpen aan boord. In de avond en nacht ligt het schip voor anker in een baai of aan een steiger.

Luxe aan boord met de Comfort Cruise

Onze cruises worden doorgaans uitgevoerd als Comfort Cruise. De verzorging aan boord is ultra all-inclusive. Ontbijt, warme lunch en diner, hapjes en snacks tussendoor, koffie en thee, mineraalwater, frisdrank en wijn en bier zijn inbegrepen. Boekt u met uw eigen groep dan krijgt u bovendien keuze uit verschillende wijnen en gerechten. Ter afwisseling gaat u twee keer in de week aan land in een restaurant dineren (niet inbegrepen). Bovendien hoeft u werkelijk alleen uw kleding en persoonlijke verzorgingsartikelen in te pakken, want in de hut ligt verder alles al klaar.

De extra’s in de Comfort Cruise zijn:

  • De hutten worden aan het einde van de middag en in de avond gekoeld zodat u geen last heeft van de warmte als u gaat douchen en wilt gaan slapen.
  • In de badkamer ligt een set klaar met verschillende verzorgingsartikelen voor huid en haar.
  • Een uitgebreid handdoekenpakket voor gebruik in de badkamer en aan dek voor zwemmen en zonnen.
  • Beddengoed wordt twee keer per week verschoond.
  • De zonnebedden aan dek zijn voorzien van zachte badstof.
  • Het menu bevat luxe vlees- en visgerechten en u kunt kiezen uit frisdranken en (verse) sappen. Ook schenken wij geselecteerde kwaliteitswijnen.

Sportieve en gezinscruises: Sailing Blue Cruise

Alle cruises met een sportief thema zoals de kajakken, fietsen, zeiltraining en alle gezinscruises worden gevaren met standaard verzorging. U heeft minder luxe aan boord (maar toch altijd meer dan op een standaard blue cruise!). Deze cruise wordt uitgevoerd op de route: Golf van Gökova.

Het verblijf aan boord is beperkt all inclusive. Ontbijt, lunch en diner en koffie, thee en mineraalwater zijn inbegrepen. Deze maaltijden zijn eenvoudiger dan op de Comfort Cruise. Per dag kunt u vdrie overige drankjes bestellen. Wilt u meer drinken dan betaalt u extra.

U brengt zelf een strandlaken of grote badhanddoek mee voor het zwemmen en zonnen aan dek. Ook alle verzorgingsartikelen dient u zelf in te pakken. De hutten worden niet gekoeld. Wilt u aan dek slapen dan moet u hiervoor een slaapzak of lakenzak meebrengen.

Verzorging op maat voor groepen

Boekt u met een familie of groep een eigen schip met bemanning dan kunt u ook verzorging op maat vragen. Bijvoorbeeld in ruil voor een korting onderdelen van de Comfort Cruise weg laten, zoals de airconditioning. Zo bepaalt u helemaal zelf wat u belangrijk vindt om optimaal van uw zeilvakantie te genieten!

welkomstdrankje