Anna Nooshin reisvlog Bodrum.

In juni 2018 maakte Anna Nooshin een reisvlog over het schiereiland Bodrum voor Corendon Vliegvakanties. Onderdeel van haar mooie reis is de zeiltocht aan boord van onze gulet Grandi. Deze reis maakte ze samen met Koen ‘Kardashian’. Bekijk het reisvlog op YouTube.

Warm aanbevolen, hier zijn we trots op!

Els Kaskens van Reis-idee beveelt onze reisorganisatie MAVI Travel warm aan. “Mavi Travel is een echt familiebedrijf. De service is ongekend. Lees meer in haar Blog.

Het Ibiza van Turkije

“We sluiten de reis af met een zeiltocht met Guldeniz Sailing Cruises. Wat een superaardige crew en wat een fantastische zeilboot waar je met twaalf vrienden een tocht maakt van Bodrum naar de Griekse eilanden. Ingeborg Oostlander runt de rederij met haar Turkse man. Tijdens de cruise ervaar je the best of both worlds! ” Artikel door Yesim Candan in Talkies Lifestyle Magazine, no2, 2018.

Dutch Locals

Ingeborg Oostlander-Çetin in de rubriek Dutch Locals van tijdschrijft Meridian Travel. Lees hier het artikel.

En nog meer publiciteit!

In mei 2020 filmde het NOS-journaal de tewaterlating van Grande Lale en werd kapitein Nedim geïnterviewd. Kijk het hier terug. Onze schepen waren eerder op TV te zien in 3opReis BNN en bij Geer&Goor, Waarheen, Waarvoor.

Ook in Turkije zijn de gulets veel op TV te zien geweest. Zoals in de populaire soapserie Cilek Kokusu (inclusief een rol voor onze kapitein Yusuf!) en in de documentaires over de Bodrum Cup van TRT en IZ TV.

Het tijdschrift Flair België maakte een reportage over de zeilcruise aan boord van de Kugu 1.

De flightmagazines van Corendon en Pegasus Airlines brachten een artikel over de Bodrum Cup en met ons team.

We hebben incentive reizen gevaren voor verschillende bedrijven, zoals Abott en Alphabet.

Moondream Professional Organizing schreef een blog over de reis èn handige tips voor op reis!