Dit blog is geen plek om de politiek in het algemeen of een diplomatieke crisis te bespreken. Maar het was me het weekje wel zeg.

Op mijn persoonlijke Facebookpagina heb ik er al wat over gedeeld. Ik ben best geschrokken van de reacties en uitspraken die sommige mensen doen op social media. Beledigend en negatief over een heel land en volk. En van beide kanten hoor! Pijnlijk, maar ik toch werd vooral geraakt door de persoonlijke aanval op mij door een volkomen onbekende! (Nee meneer, natuurlijk ga ik geen burka dragen, wat een onzin!). Daar tegenover staan inmiddels veel en veel meer lieve reacties en steun van andere mensen. Dank daarvoor! Dat en de mooie ontmoetingen en gesprekken die deze week ook hebben gebracht, geeft weer veel positieve energie.

Op de foto bij dit blog een gelukkige bruid en bruidegom op hun bruiloft in Bodrum in 2012. Er werd gegeten en gedronken, gedanst en plezier gemaakt door Turken en Nederlanders samen. Het was drie dagen lang een geweldig feest en is een mooie herinnering. Zo moet het zijn en zo moet het blijven. Laat de liefde regeren!