zeilregatta

Bij Güldeniz zijn en blijven we graag vernieuwend. Ook vinden we het belangrijk dat onze bemanning goed opgeleid is en het naar de zin heeft. Aan boord tijdens het vaarseizoen werk je immers heel intensief in een klein team waarin ieder eigen taken heeft, maar ook samen verantwoordelijk is voor een goed verloop van de zeilcruises. Elk jaar aan het begin èn aan het einde van het seizoen organiseren we daarom workshops voor de bemanning aan boord.

Eind april zijn we met het hele team een aantal dagen op pad geweest. Op het programma stonden het doornemen van de routes en excursies, uitproberen van nieuwe recepten, een cocktailworkshop èn een aantal leuke teambuildingsactiviteiten. Natuurlijk moest er ook worden geoefend met het hijsen en strijken van de zeilen, met name door de nieuwe ketelbinkies die dit jaar zijn aangemonsterd: stagiaires Atacan en Mehmet Can en sailor Yasar.

Het is elke keer weer leuk om te zien hoe betrokken iedereen aan boord is en steeds weer met leuke ideeën komt. Dat allemaal om het onze gasten tijdens het vaarseizoen helemaal naar de zin te maken. Ook in vaarseizoen 2016 staat het team van Güldeniz Sailing dus weer klaar om u een TOPvakantie te bezorgen!