comfort cruise

Het is weer april en het team van Güldeniz Sailing is volop aan het werk om de schepen weer tip top in orde te maken voor de start van een nieuw vaarseizoen. Natuurlijk is er ieder jaar veel technisch en schilderonderhoud te doen op de werf. Maar daarnaast zijn er altijd wel spullen die moeten worden vervangen. Of ik loop gewoon tegen leuke spulletjes voor de boot aan. In deze periode ben ik dus ook druk met het kiezen van nieuwe gordijnen, de kleur van de nieuwe bekleding, het kopen van handdoeken en badmatten, etc.

Dit jaar mocht ik ook een nieuw gasfornuis voor de Kugu 1 uitzoeken, nieuwe matrassen voor de Gülden Irmak en een nieuwe dektent voor de Grandi. De komende dagen volgt nog het ‘fijnere’ werk, zoals het kopen van nieuw serviesgoed en glaswerk. Waar ik ook altijd van geniet is het uitzoeken van de kleding voor onze bemanning. Deze moet natuurlijk gemakkelijk zitten, niet te warm en goed te wassen zijn. Maar onze mannen willen er natuurlijk ook wel een beetje leuk uitzien.

Zijn we dit jaar weer geslaagd met shoppen? Kom naar Bodrum en bekijk het zelf!