We willen u graag even laten weten dat het hier in Bodrum rustig is. We hebben hier niets gemerkt van de poging tot de staatsgreep in Istanbul en Ankara. De afstand naar deze beide steden vanaf Bodrum is 700 km. Acht en een half uur rijden hier vandaan.

Alle gasten die hier al aanwezig waren gisteren, en degenen die vanochtend met vliegtuig ook goed hier zijn aangekomen, hebben gezien dat er hier niets aan de hand is. Iedereen is hier dus gerust gesteld en alle vakanties gaan hier gewoon door. U hoeft zich dus ook niet ongerust te maken met betrekking tot uw vakantie.

Zelf zijn wij ook hier ter plaatse in Bodrum. Dus wij kunnen wij u van minuut tot minuut op de hoogte houden. Voor updates over de situatie hier ter plaatse kunt u terecht op dit blog en de berichtjes op onze Facebook pagina.