Geniet u er ook altijd zo van? Op een regenachtige dag nadenken over waar de volgende vakantie toch eens naar toe zal gaan. Het is natuurlijk leuk om tips van vrienden of familie te krijgen over leuke bestemmingen. Nog leuker is misschien wel om naar een beurs te gaan. Bijvoorbeeld de Vakantiebeurs of de Beurs voor Bijzondere Reizen waar u Güldeniz Sailing in januari weer kunt tegenkomen. U kunt daar echt alle, maar dan ook alle informatie verzamelen om de beste keuze te maken. En de sfeer en stands op de beurzen geven alvast wat vakantiegevoel.

 

authentiek zeilschip

Lees het blog op Vakantieboulevard.nl

Wilt u niet wachten tot januari of bekijkt u het liever allemaal vanuit uw luie stoel dan is een tip om naar Vakantieboulevard.nl te gaan. Deze nieuwe website presenteert het aanbod van heel veel reisorganisaties bij elkaar. Overzichtelijk ingedeeld in ‘wijken’en ‘straten’. Met leuke reistips en aanbiedingen. U vindt Güldeniz Sailing o.a. in de straten Zeilcruises, Eilandhoppen en Groepsvakanties op maat. In het blog van redacteur Lisa Reijmers op de site kunt u lezen wat ons onderscheidt van andere zeilcruise aanbieders. Hoort u het ook eens van een ander!