lounge Gülden Irmak

Soms lijkt het alsof de tijd steeds sneller gaat. Iedereen is druk, druk, druk. Eigenlijk kom ik zelf altijd wel tijd tekort. Ondanks alle handige hulpjes in huis, minder reistijd omdat je vanuit huis kunt werken en heel veel social media om contacten te onderhouden. Er zijn gewoon zoveel leuke en interessante mensen en dingen om aandacht aan te besteden. Maar ik heb ook weleens ergens gelezen dat het met leeftijd heeft te maken! Geen tijd te verliezen zullen we maar zeggen en daarom is het extra fijn dat we in 2016 een extra dag erbij hebben op 29 februari.

En om dat te vieren hebben we een leuke actie. Want ook Guldeniz Sailing geeft dit jaar een dag kado. De 8-daagse zeilcruise met vertrek 11 juni, vertrekt namelijk al op 10 juni! Die krijgt u er van ons bij, zonder extra kosten. U hoeft de extra tijd niet ‘nuttig’ te besteden, gewoon een dag langer vakantievieren. Hoe leuk is dat.