Met uw gezin aan boord

Een zeilcruise is geschikt voor iedereen. De schepen zijn ruim, met ongeveer 25 meter lengte en 6 meter breedte is er genoeg loop-, zit en ligruimte aan en onder dek. Dat is ook fijn voor kinderen die dus ruimte hebben om te lopen en te spelen. Als het schip voor anker ligt, duiken of springen ze zo de zee in en komen via een gemakkelijke zwemtrap zo weer aan boord. Een avontuurlijk strandje is altijd dichtbij.

Ook tieners vermaken zich altijd met zwemmen, kano, windsurf of SUP. En het is lekker chillen op de loungekussens. En als ze daar genoeg van hebben, is er wel een plaatsje te vinden om even te winkelen of uit te gaan.

kidscruise

Combinatie met hotel

In de zomervakantie is het aantrekkelijk om een extra week aan land te boeken. We raden gezinnen aan om dan te kiezen voor één van de all-inclusive hotels. De grotere hebben doorgaans ook familiekamers, animatieteams en meerdere zwembaden. Een groot contrast met de persoonlijke en kleinschalige wereld aan boord, maar wel afwisselend.

In de schoolvakanties

In de schoolvakanties hebben wij een aantal data in ons vaarprogramma die gereserveerd zijn voor gezinnen.  Dat kunnen zowel een- als twee-oudergezinnen zijn. Ook opa en oma zijn van harte welkom. Kinderen houden van afwisseling. De route en het dagprogramma zijn daarop aangepast. Dus korte zeiltochten, veel leuke speelbaaitjes, boordspelletjes en andere activiteiten. NIEUW! Nieuw dit jaar is een gezinscruise met stoere activiteiten zoals geocaching en een bezoek aan een Grieks eiland.

Vertrekdata 2017: 22 april, 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus.

kidscruise