Met tieners aan boord

In de schoolvakanties bieden wij een aantal vertrekdata waarin families met kinderen vanaf 10 jaar welkom zijn. Deze worden uitgevoerd in de klasse Comfort Cruise , dus met alle comfort en luxe die ook de Adult-Only cruises bieden. Kinderen van 10 t/m 17 jaar ontvangen 25% korting op de normale zeilcruiseprijs. Ook eenoudergezinnen en opa en oma zijn van harte welkom. Dit zijn heerlijke zeilvakanties met veel tijd voor watersport, maar ook om lekker te chillen.

kidscruise

Combinatie met hotel Corendon

Vooral in de zomervakantie is het aantrekkelijk om een extra week aan land te boeken. We raden families aan om dan te kiezen voor één van de all-inclusive hotels aan de kust bij Bodrum. Een groot contrast met de persoonlijke en kleinschalige wereld aan boord, maar het maakt de vakantie wel afwisselend. Kies bij Corendon een hotel in de omgeving van Bodrum en geef de voorkeur aan ons door. Wij boeken dan retourvlucht, hotel en de familiecruise één pakketreis. Onze reisorganisatie MAVI Travel regelt dit. MAVI Travel voldoet aan de wettelijke eisen voor het boeken van een pakketreis .

Afwisselende meezeilvakantie

Voor deze familievakantie vaart het schip in de Golf van Gökova. Hier zijn oneindig veel baaitjes, beschutte strandjes en groene eilandjes. Elke dag wordt een stuk gezeild. Het schip gaat regelmatig voor anker en dan is het tijd om te zwemmen of kanoën. Ook ’s nachts ligt het schip voor anker en slaap je in de hut of aan dek onder de sterren.

Actief op en in het water

Een groot voordeel van een vakantie op een gulet is dat als het schip in een baai voor anker ligt, je zo van boord in zee springt of duikt. Via een gemakkelijke zwemtrap klim je weer aan boord. In de beschutte baaien is het water rustig en fijn om te zwemmen of snorkelen. Neem waterschoenen mee, want er is altijd wel een avontuurlijk strandje om naar toe te zwemmen. Er is een kano aan boord en een SUP, een stand-up paddleboard. Op het schip zijn natuurlijk ook allerlei loungeplekken om rustig te chillen. Er is Wifi, maar misschien is het ook fijn om op vakantie af en toe off line te zijn!

Vertrekdata in 2022: 6 augustus (VOL), 22 oktober.

kidscruise