Sailing, Service and a Smile

Güldeniz Sailing Cruises Ltd. is sinds 2010 gevestigd in Bodrum (Turkije) als rederij van drie authentieke zeilschepen (gulets). Deze worden door onze eigen organisatie in topconditie gehouden en voldoen aan alle chartervergunningen en veiligheidsvoorschriften voor dit type schepen. De schepen kunnen rechtstreeks bij ons worden geboekt, maar ook via de geselecteerde reisagenten in verschillende landen, waarmee wij samenwerken.

Great Sailing 4U is ons kwaliteitslabel voor Kugu 1, Grandi en Grande Lale. Dit biedt onze reisagenten (en u!) de zekerheid dat er altijd met de schepen wordt gezeild, dat onze bemanning professioneel is en de service aan boord uitstekend. Wij voeren deze reizen uit volgens de afspraken die de (internationale) reisagenten maken met hun klanten. Onze kapiteins bevaren met hun schepen alle verschillende routes en zijn ook goed bekend met de vaarroutes in Griekenland. Onze bemanning is flexibel en laat elke passagier zich een gast èn thuis voelen. Waar andere gulets vaak van baai naar baai varen op de motor, hijsen wij zo vaak als mogelijk de zeilen. En met succes want vele gasten boeken ieder jaar opnieuw omdat zij zo hebben genoten van hun zeilvakantie!

Onze schepen en in individuele zeilcruises zijn direct bij de eigenaars of bij geselecteerde reisagenten te boeken. Dit zijn mensen en bedrijven die zeilen, kwaliteit en betrouwbaarheid net zo belangrijk vinden als wij zelf. Vraagt u dus altijd na of u daadwerkelijk op Kugu 1, Grandi of Grande Lale kunt worden geplaatst.