Güldeniz Sailing Cruises en Kop in de Wind, inspirerende zeilreizen bieden de unieke mogelijkheid om een ontspannen vakantie in een schitterende omgeving te combineren met een bezinningsreis. Met een ervaren trainer/coach en een afwisselend programma maak je ‘de reis van je leven’.

Iedereen is welkom om mee te gaan: man of vrouw, oud of jong, of je oplossingen zoekt voor problemen of gewoon een week helemaal aan jezelf wilt besteden, dat kan allemaal. Als jij jezelf een week echt centraal wilt stellen, je los wilt komen van dagelijkse verplichtingen, meer bij jezelf wilt komen en zin hebt in avontuur dan kijken wij naar je uit.

Datum 29 september 2018. Prijs per persoon, inclusief Comfort Cruise verzorging, retourvlucht Bodrum en transfers € 1375,- 

Inspirerende omgeving!

De reis voert langs prachtige locaties aan de Turkse kust. Meevaren aan boord van een comfortabel, authentiek zeiljacht. Nieuwe energie en inspiratie vinden in jezelf, het verleden beleven en de gastvrijheid van de kustbewoners ervaren in het heden. Prachtige natuur, stilte en rust op het water en inspirerende plaatsen. In de workshop bijeenkomsten gebruiken we een scala aan werkvormen, waaronder meditatie, creatieve methodes, lichaamswerk en uitwisselingen in de groep.

We werken dagelijks met thema’s die passen bij de etappe van de reis en de plaatsen waar we komen. Thema’s als ontmoeting, het roer in eigen hand nemen, de elementen volgen, je eigen koers bepalen. We gaan organisch te werk: zoals weer en wind de route bepalen zullen we ook aansluiten bij wat er gebeurt en ruimte geven aan alles, waar bij deelnemers behoefte aan is. Op die manier is iedere reis een unieke ervaring.
Lichtvoetig, ontspannen, maar ook serieus!

Met professionele begeleiding

Wat kun je verwachten op deze reis? Speelsheid, stilte en schoonheid, waarachtigheid en ruimte en respect voor alles wat je bij je hebt. Waarachtigheid, echtheid en openheid zijn belangrijke waarden. Niets moet en alles mag!
De vergezichten rondom het schip en de inzichten in jouw binnenwereld zijn een voortdurende bron van verwondering en inspiratie. Die ervaringen met elkaar kunnen delen en onder deskundige begeleiding verder verdiepen geeft deze reis meerwaarde.

De bezinningsreis wordt begeleid door Edward van Mieghem. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als coach en therapeut en begeleidt al 7 jaar bezinningsreizen op zeiljachten op de Waddenzee.