Bodrum Cup 2021

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze internationale zeilregatta zeilen rond de 100 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Ons schip Grandi heeft de Bodrum Cup al minimaal drie keer gewonnen en is houder van de regattavlag. In 2015 en 2016 is Grandi de winnaar geworden in de Gulet Categorie. Ook in 2017, 2018 en 2019 behaalde Grandi een podiumplaats. Ook ons schip Kugu 1 valt regelmatig in de prijzen met in 2015 de eerste en in 2016 de tweede plaats in de Traditionele Categorie. In 2019 ontving Kugu 1 maar liefst drie bekers voor de 1e en 2e plaats in de gulet C en traditionele categorie en een 5e plaats overall. Hier zijn we trots op! Het bewijst hoe goed onze schepen, kapiteins en bemanningen kunnen zeilen.

Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. En al helemaal is het spectaculair om daar zelf aan deel te nemen. Als onze gast kunt u alles van dichtbij meemaken, de race zelf, maar natuurlijk ook de optredens en activiteiten die ‘s avonds worden georganiseerd. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis!

De Bodrum Cup wordt jaarlijks gehouden in de derde week van oktober. Het programma en de vaarroutes van de vijf etappes worden in september bekend gemaakt.

U kunt met ons meevaren in deze spectaculaire regatta. Omdat er extra bemanning mee gaat aan boord is er een beperkt aantal hutten beschikbaar!

In 2020 kon het evenement niet doorgaan vanwege de COVID-19 pandemie. U kunt boeken voor 2021.

Deze bijzondere 8-daagse reis met aankomst aan boord op zondag 17 oktober 2021 kost € 825,- per persoon exclusief de vluchten en transfers. Toeslag alleengebruik hut € 275,-.

Toeslag aankomst op zaterdag € 85,-. Dit is inclusief extra diner op zaterdag en een trainingstocht op zondag.

Inbegrepen: Verblijf in een 2-persoonshut met douche en toilet, handdoeken en linnengoed, deelname aan de Bodrum Cup 2021 en de bijbehorende evenementen en optredens, maaltijden aan boord (m.u.v. 4 diners), mineraalwater, koffie, thee,frisdrank, wijn en bier aan boord. Bovendien krijgt u van ons een uniek teamvest kado!

Bodrum Cup

Team Kugu 1, BC 2016