Bodrum Cup 2019

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze internationale zeilregatta zeilen rond de 100 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Ons schip Grandi heeft de Bodrum Cup al drie keer eerder gewonnen. In 2015 en 2016 is Grandi de winnaar geworden in de Gulet Categorie. In 2017 werd het een verdiende tweede plaats. In 2018 een derde plaats. Ook ons schip Kugu valt regelmatig in de prijzen met in 2015 de eerste en in 2016 de tweede plaats in de Traditionele Categorie. Daar zijn we trots op! Het bewijst hoe goed onze schepen, kapiteins en bemanningen kunnen zeilen.

Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. En al helemaal is het spectaculair om daar zelf aan deel te nemen. Als onze gast kunt u alles van dichtbij meemaken, de race zelf, maar natuurlijk ook de optredens en activiteiten die ‘s avonds worden georganiseerd. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis!

De Bodrum Cup wordt jaarlijks gehouden in de derde week van oktober. Het programma en de vaarroutes van de vijf etappes worden in september bekend gemaakt.

U kunt met ons meevaren in deze spectaculaire regatta. Omdat er extra bemanning mee gaat aan boord is er een beperkt aantal hutten beschikbaar!

Deze bijzondere 8-daagse reis met aankomst aan boord op zondag 20 oktober 2019 kost € 800,- per persoon exclusief de vluchten en transfers. Toeslag alleengebruik hut € 275,-. Reserveringskosten € 25,-.

Toeslag aankomst op zaterdag € 75,-. Dit is inclusief extra diner op zaterdag en een trainingstocht op zondag.

Inbegrepen: Verblijf in een 2-persoonshut met douche en toilet, handdoeken en linnengoed, deelname aan de Bodrum Cup 2019 en de bijbehorende evenementen en optredens, maaltijden aan boord (m.u.v. 3 diners), mineraalwater, koffie, thee,frisdrank, wijn en bier aan boord. Bovendien krijgt u van ons een uniek teamvest kado!

Bodrum Cup 2016 official trailer

Team Kugu 1, BC 2016