Bodrum Cup 2017

Succes in de Bodrum Cup 2016. Eerste plaats Gulets overall voor Grandi! Tweede plaats Gulets groep B voor Kugu 1!

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze regatta zeilen rond de 100 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Ons schip Grandi heeft de Bodrum Cup al drie keer eerder gewonnen. En ook in 2015 en 2016 is Grandi weer de winnaar geworden in de Gulet Categorie. Tevens heeft ons schip Kugu in 2015 de eerste en in 2016 de tweede plaats behaald in de Traditionele Categorie. Daar zijn we trots op! Het bewijst hoe goed onze schepen, kapiteins en bemanningen kunnen zeilen.

Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. En al helemaal is het spectaculair om daar zelf aan deel te nemen. Als onze gast kunt u alles van dichtbij meemaken, de race zelf, maar natuurlijk ook de optredens en activiteiten die ‘s avonds worden georganiseerd. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis!

De Bodrum Cup wordt jaarlijks gehouden in de derde week van oktober. U kunt hier het dagprogramma en de vaarroutes van de vijf etappes bekijken.

U kunt met ons meevaren in deze spectaculaire regatta. Omdat er extra bemanning mee gaat aan boord is er een beperkt aantal hutten beschikbaar!

Deze bijzondere 8-daagse reis met aankomst aan boord op zondag 15 oktober 2017 kost € 725,- per persoon exclusief de vluchten en transfers. Toeslag singles € 250,-. Reserveringskosten € 25,-.

Inbegrepen: Verblijf in een 2-persoonshut met douche en toilet, handdoeken en linnengoed, deelname aan de Bodrum Cup 2017 en de bijbehorende evenementen en optredens, maaltijden aan boord (m.u.v. 2 diners), mineraalwater en koffie en thee aan boord. Bovendien krijgt u van ons een uniek teamvest kado!

NIEUW! In 2017 kunt u van 12 tot 15 oktober deelnemen aan de zeiltraining vooraf en helpen bij het klaarmaken van de schepen voor de regatta. Meerprijs per persoon is € 325,- (alleen in combinatie met boeking Bodrum Cup).

Bodrum Cup 2016 official trailer

Team Kugu 1, BC 2016